shinigamimd

Parerea mea despre tot ce gindesc

Ce este lucrul , cum se cumpara / vinde in MD?

Salutare tuturor . punem cintecul la volum mediu si citim(altfel risti sa nu intelegi nimic)

P.S (incepator) Pentru eventualii profesori de gramatica strict interzis ! da sunt agramat am scris ce era pe suflet sunt multe rani / greseli in text. scris in graba..

Astazi vom vorbi despre cum sa cauti de lucru in MD sau ,,vap6e” cum se coteaza lucrul in MD.
Puteam sa numesc articolul dat ,,Caut de lucru 2″ dar era prea banal.Deci (fara deci ) din nou am trimis 60-70 cv-uri din care au sunat de 5 ori (4 forex, call-centre cu destinatie spre mother Russia) si 1 reprezentant comercial *( cu troleibuzul , m-au prevenit deodata 😀 ). Am stat si am analizat ofertele si am concluzionat urmatoarele :

Peste 10.000 oferte de munca per saptamina si 4-5 angajari . Ce zice-ti de asa statistica ? Uneori am impresia ca se formeaza asa o cerere falsa de lucru special creata p-u a putea negocia cu salariu* ( si asa mic). Sau noi cei care cautam de lucru in MD suntem in ( deep deep shit). Media de salariu este undeva 3000 lei si se cer abillitiati de genu :

Îndeplinește planul (vânzări, venit, achitări),Realizarea planului de vânzări a Clienilor/ Dealerilor din gestiune, Identificarea noilor clienţi şi încheierea contractelor de vânzare-cumpărare,Анализ финансового рынка и поиск клиентов;, si the best 1 Tadam :Va rugam insistent sa nu ne contactati in cazul in care:
– Nu vorbiti fluent toate trei limbi (Romana, Rusa, Engleza)
– Nu sunteti disponibil(a) in in fiecare zi, indiferent de ora sau zi de sarbatoare/odihna.

Salariu mediu 2500-3500 lei = 160$ 

(Zaibisi) toata viata am asteptat sa termin (nu am terminat) facultatea sa pot lucra p-u 3 mii lei =======Dupa fraza asta de obicei se incep comentariile de genu : Da si tu vrei daca terminai facultate (tehnic am terminat-o ,, intrebati de un român ce am in vedere 😀 „) sau – Nimeni nu tii obligat nimic , in viata trebu uneori sa lucrezi de jos p-u a ajunge sus ( jos nu se are in vedere ROB) sau – Tu esti lenes nu vrei sa lucrezi oleaq mai mult ( lucrez mama da sa fie platit nu invers) … and soo on.

Mai am o intrebare adresata la angajatori :
,,Na***ia” atita vinzatori ? manager vinzari sau sinonime ?  Noi ce suntem CHINA? Producem atita ca avem criza de vinzatori? Sau au scazut vinzarile si voi credeti ca o sa vina cineva (manager vinzari) si o sa va ridice incomul? Chiar suteti asa naivi? Eu daca stiam cum sa vind deschideam singur un bussine 🙂 ,, noi as te invatam” ce? cum sa lucrez ,,maldevenesti”? cum sa ,,chidanesc” sau sa fac ,,atkaturi” ?  WTF spuneti-mi va rog???  Si nu sunt singurul in starea asta , sunt cei care au plecat si cei care incearca sa plece (intre timp cautam de lucru de  3 mii lei). Nu ma jelui sau fac galagie precum ca …stiu o sa apara comenturi. Dar vreau sa atentionez ca nu toti au ( cumatri , rude sau prieteni )  si nu vreau sa lucrez p-u 3 mii lei. E prosteste( este~ = infinit) ca lucrezi de pe o luna la alta.Credema nu se va schimba nimic peste 3-4 ani doar ca o sa ai nevoie de bani (sotie,copii,masina). Si momente genu ( daca lucrezi mult ajungi undeva si bullshit de aista) unde in Moldova? hai te rog nimanui (na*ui ) nu trebuie sa iti dea un salariu mai mare, decit cel ce este pe piata. Asta este realitatea daca vrei marire de salariu ori ( +ore de lucru ,sau vol de vinzari) sau ,,nafeg s pleaja”. Si dupa 2 luni de cautare de lucru iti dai seama ca ( mai bine ramineam acolo, da nii rusine s ma intorc). scuzatima da ,, dal na* de asa tara , asta nui normal. Nu este normal de a pierde locul de munca pentru ca vrei sa cistigi mai multi bani dupa care sa intelegi ca tu aveai un salariu mai bun decit restu. ???????? Ajungi la idea ca treb ,, la Moskova” ,,La Italia” rideam ca nu i duce capul sa faca bani acasa ( acum imi pare rau ) la moment ei sunt mai destepti ( au plecat acolo unde… lucrul macar se plateste ). Decit sa acepte sa lucreze pentru ,,trii capishii”

va fi continuare in baza comentariilor…
P.S Acum asculta cintecul inca (stiu ca l-ai pus pe pause ) 1 data si gindestete…

Single Post Navigation

Lasă un comentariu