shinigamimd

Parerea mea despre tot ce gindesc

Caut de Lucru :)

Salutare la toti , sunt iara-si eu.

,,Sa lucrez sau sa nu lucrez ”

‘iata problema care ma macina  tot asa de tare ca si  pe tovarasu Wiliam . Avind o diploma si lucrind asupa la sora-sa stau pe net si listez neterminatele anunturi genu

,,Cautam rabi ,de dorit tineri si frumos (i mai placut sa-i futi  😀 ), care vor sa se vinda p-u 2000 lei (desigur primele 3 luni cu 1300) sa aiba diplome de robi superiori( care nu costa nimic).Trimite-ti pe adresa Citesc_Mailu_1data_pe_saptamina@mail.ru, ai acei a caror foto o  sa-mi placa(poh de CV) o sa-i contactam.

Am trimis in ultimele 2 zile undeva 50 CV-uri  si astept de regula 1 saptamina 2, daca ma suna cineva si aceia sunt de le Call centrele forex,trading si (hueta de asta).

Si asteptind visez ce dracu o sa mai lucrezz next time. Intre timp aflu ca trebuie de platit chiria si comunalele (Obana)  i bija.

P.S. Daca nu gasesc nimic ma gasiti intr-o (Zavedenie) o sa fiu baiatu care va deserveste (sau v-a deservit deja astazi 🙂 ).Ginditiva ca oricare chelner are o istorie a lui aparte ,gindurile lui …….si cine stie ce inca.

P.P.S Curind voi incerca sa scriu mici istorioare despre diferiti oameni , in care voi  scrie rezumatul unei vieti pina in prezent. Sper sa se primeasca ceva interesant.
Cum zice Codin http://creativemonkeyz.com/shows/piramida-%E2%80%93-legenda-lui-petrica/  Talentu paraseste sala

Single Post Navigation

1 thoughts on “Caut de Lucru :)

  1. „Caut de lucru dar da Doamne sa nu gasesc ” 😀

Lasă un comentariu