shinigamimd

Parerea mea despre tot ce gindesc

Ma caut pe mine

Salutare , mie desigur , nu am subscriberi pina cind ,dar folosesc  blogu dat ca un fel de agenda personala.

De cind ma stiu am o nevoie de a citi ceva, orice, de obicei citesc stiri, ador noutatile despre politica, social, economie, It.Aflindu-ma in MD  citesc mai des presa locala,si ce vad eu , furturi,politicieni implicati in ele, legi p-u bussines, iarasi politica , bani, politica, bani , tot felul de comentatori politici, blogeri care au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Am facut un blog pe Wp, am scris despre voronin, filat,……,  si gata sunt bloger .Mai astepti 2 luni si vine oferta( hopa gheaghea ******  plateste bani p-u ca eu sa scriu despre filat, chirtoaca si ,,vap6e” sa scriu ca totul e rau) Ceea ce este de fapt :), asta noi numim presa, din care eu ma informez si respectiv iau o atitudine asupra  la ceva. Ce impresie trebuie eu sa am cind citesc ca totul e rau , si cind oamenii care trebuie sa faca mai bine fac mai rau decit era (p-u mine) p-u el e bine .

Por6e, mercedes, masini de ~100 mii $ nu sunt masini scumpe 😀

Poi normal daca furi putin e treaba ta.

Si in toata harababura asta incerc sa ma regasesc pe mine si………………da sa mai citesc odata, astazi 13 februarie in cadrul sedintei ………….ceva nu inteleg…………..

eu fac parte din Moldova, lucrez>platesc impozite, cheltui bani (din care iarasi sunt percepute impozite) deci particip la dezvoltarea tarii ,  si adica trebuie sa fie mai bine (p-u mine si cei din jur) dar ……nu ma gasesc ,poate fac eu ceva gresit? sa ma gindesc ……nu, tot e ok, lucrezi/ platesti/……… [ai] sau nu ai?

Hmm straniu , brusc parca am un nod in git ,incerc sa beau apa, cu gitul totul e ok, totusi de ce ma simt incomod cind ma gindesc la mine in cadrul tarii? Poate mama si tata nu m-au educat cum trebuie ?  Din clasa 3 citesc Iulian Filip, Grigore Vieru, ,,  mama, tata, tara mea, soarele, flori pe cimpii”  ……………. brusc incep sa intru in panica , de ce eu nu ma simt confortabil in functia (eu)x+(Moldova)y=(eu fericit)(Moldova bogata si dezvoltata)/……………………………………

E greu sa scrii, mai ales cind iti vin atitea ginduri.Sunt eu ,este tara, sunt oamenii din jur, in mod normal trebuie sa te regasesti printre , cine?

Ma caut pe mine.

Single Post Navigation

2 thoughts on “Ma caut pe mine

Lasă un comentariu