shinigamimd

Parerea mea despre tot ce gindesc

Si m-am zaibit eu de tati H**neaua asta!!!! 18+

Salutare,

Stau uneori pe net  (tot timpu) si uneori ma trezesc si ma intreb( limbaj 18+ nu va bag pe git sa cititi asta ca pe urma sa ma judecati)

siiiiiiiiii blia cu tati huineau asta ??? Fac scroll si scroll si blia numai huinea .huinea huinea huinea peste tot locu, si ma intreb da nahuia eu citesc tati huineaua asta??? si rid, rid de stupiditatea momentului :)))  blia eu is debil, precis numa debili ca mine stau asa mult pe FB, Vk(slava domnului am iesit de pe OD demult ,de-am ma sufocam de tatzi copchii seia)  si dam $ la toti detinatorii de pagini(de cacat). Ma gindesc ,,da si s fac?” Brusc imi vine o idee prosteasca ,,ian da s citesc o carte” creerul prelucreaza ideea 2 sec dupa care ,,arhgg” survine sunetu negatiei? si cu tini s citesc o carte ,sis debil? si iaca asa tot timpu cind apare o raza de lumina in Creerul meu (briliantibil). Tot stind pe net ,mai des si mai des survine ideea de a citi ,nu stiu de ce, eu ma joc in diferite online games(serioase Wow,dota2,wot,la2,[o fost si mu]….) si tot mai des vreu sa citesc dar nu citesc.Mereu gasesc cu ce sa ma ocup (sau cum sa fut timpu in git) :)).

Si atunci ma enervez si scriu aici, si cind recitesc ,data viitoare imi este mai usor sa iau unele decizii,poate de asta si au fost gindite cartile ca sa iti aminteasca de unele ginduri pe care le-ai uitat dar ai nevoie de ele.Asa ca recomand sa scriti si voi tot bredu pe care il aveti in cap si nu putei spune nimanui , pe net mereu gasiti ( dalbaioji ca voi) care sa citeasca asta decit restul bredului obisnuit.

Pace sanatate si minte la cartoafe (sau cum zise Jeka, Dale doamne o ciuma de minte).

Single Post Navigation

9 thoughts on “Si m-am zaibit eu de tati H**neaua asta!!!! 18+

  1. Asa concentratie mare de maturi, dar aceste gânduri e imposibil să le redai altfel.

  2. adrianus87 on said:

    Limbajul taman că e foarte corect, altfel această senzaţie n-o poţi reda. Dar, ştii ce nu-ţi ajunge? Tărie de caracter. Nu cunosc ce vîrstă ai, deoarece consider că există o perioadă în care trebuie să treci prin toate astea ca să-ţi dai seama că nu e corect. Şi îţi zic astea ca o persoană ce a pierdut practic 2 ani din viaţă la jocuri online şi apoi încă mult timp pe diferite prostii ca să-mi dau seama că n-are rost. Apoi vine treaba cu – dă să-mi planific timpul cumva şi să mă apuc de cap. Şi uite aşa te trezeşti cu 2 joburi, tinzînd spre al treilea, cu planuri de nuntă, cu timp pentru filme, muzică, net, un hobby, mergi la sală, iar în timp de ultimul an am citit deja 11 romane, care aveau peste 800 pagini fiecare. Totul ţine de dorinţă )))

  3. highfive bro, norm ai scris, ma recunosc uneori : DD

  4. Eu… citind, murem de rîs 😀
    Scoate compu’ din priza ciuvak, ş citeşte o carte bună di tăt, fiind absorbit de lectură ap’ poate niş’ nu te-i mai gîndi la jocuri.
    în cazu’ meu defapt nu-s probleme cu jocurile, pentru că îs fată 😀

    Caroce, ai mai cîştigat un follower 😀

Lasă un comentariu